top of page

Hr-ondersteuning van a tot z

 

Als hr-businesspartner en generalist sta ik u doelgericht bij in uw hr-zaken. DMS Freelance staat voor een gepersonaliseerde aanpak. Ik ondersteun de hr-processen in uw bedrijf en optimaliseer zo uw bedrijfswerking. Ik denk vanuit sleutelbegrippen zoals innovatie, leiderschap en verantwoordelijkheid. Ik neem mijn rol als hr-businesspartner in al zijn facetten op.

 

 

Specialist in recruitment

Als gedreven recruiter ga ik op zoek naar het beste talent voor uw onderneming. Van vacatures opstellen tot screenings en intakes. Hr is mijn passie en recruitment maakt daar integraal onderdeel van uit. Niets geeft me meer voldoening dan voor mijn klant de geschikte match te vinden.

 

Runt u een kmo? Of werkt u in een internationale omgeving? Dan ben ik uw partner. Mijn ervaring reikt van kleine kmo’s tot bedrijven met 2200 werknemers. Ik ben heel service-minded en beschik over een analytisch denkvermogen.

Bent u op zoek naar een ervaren en gedreven hr-partner? Hebt u vragen over mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op.

DIENSTEN

bottom of page